Наставникът на Левски Станимир Стоилов, даде прескоференция преди двубоя на Левски

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов, даде прескоференция преди двубоя на Левски
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Ако друг не го направи, скоро ще кажа кой натрупа дълговете на Левски

 Efbet2023 Horizontal
Наставникът на Левски Станимир Стоилов, даде прескоференция преди дуела на Левски против Лудогорец. Треньорът отдаде заслуженото на почитателите на тима, които " в никакъв случай не са го изоставяли ".

" Забелязвам, че нормално мен ме питате за тези неща. Явно бягате и не ви доближава убеденост да ги попитате. Аз съм ви споделил моето мнение. Левски би трябвало да се ръководи от треньора и в кабинета на изпълнителния шеф да се взимат решенията бъдещето за тима. Хората, които би трябвало да взимат решенията, са постоянно тук ", показа Мъри.

" Аз желая нещата в Левски да се случват с диалози и решения, които са най-добри за тима. Ако някой счита, че има по-важно от моето мнение за Левски, съм подготвен да приказваме и спорим. Аз и изпълнителният шеф получаваме заплати, с цел да се грижим за положителното на Левски ", добави наставникът на Левски.

" Имаше разлики. Когато на някой не му харесва, да има уволнения. Треньорът на вратарите реши самичък да напусне по персонални аргументи. Митрев няма лиценз още. Аз също смятам, че би трябвало да се вземе решение за взаимна акция за събиране на средства от последователите. Феновете са единствените, които не са оставяли до момента клуба. Досега всички притежатели и благодетели са го изоставяли и хвърляли на кучетата ", съобщи Стоилов.

" Заедно би трябвало да излезем и да кажем цялата истина. Да се каже кой и какви задължения е направил през годините. За мен всичко останало е преждевременно. Аз към този момент се уморих. Ако други хора не го създадат, аз ще свърша това, въпреки и да не е в моите отговорности. Ще имам сили, до момента в който хората оказват помощ на Левски. Виждаме поддръжка от последователите, аз също съм почитател на тима, до момента в който всички оказваме помощ, ще имам сили. Прекалено бързо трябваше да търсим решение, което поражда напрежение ", продължи Мъри.

" Нека първо обявим кой какво е направил и тогава. Само мен ме питате, когато имам точна информация, ще го разглася. Общо взето Левски имаше три разновидността при нашето идване – да намерим няколко спонсора. Вторият метод да намерим вложители. След пропадането на тези хрумвания, дружно с поддръжката на последователите, третият вид беше да се продават играчи. Ако знаех, че няма да имаме нови вложители, щяхме да прибегнем до това, само че решението е взето и на всички места съвсем затвори трансферният прозорец.

Трябва да се мисли по какъв начин ще се изчистят уговорките към Национална агенция за приходите. Те са съществени и не са толкоз лесни. Големите мачове би трябвало да се свирят от най-хубавите съдии. Нямам искания кой ще е арбитър ", приключи Стоилов.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР